KÖPVILLKOR
Allmänt För dig, som privatperson, gäller Distansavtalslagen samt Konsumentköplagen, som har strikta bestämmelser, vilket innebär att lagen gäller, trots att du har avtalat om något annat. För företag, inkl enskilda näringsidkare, gäller Köplagen, som är dispositiv, vilket innebär att avtal mellan företag gäller i första hand före lagen. Vi följer Personuppgiftslagen (PUL). När du, som är privatperson anger dina uppgifter, godkänner du också att vi lagrar och använder dina personuppgifter i vår verksamhet för att på bästa sätt kunna fullföra våra åtaganden gentemot dig. Vi skyddar dina uppgifter enligt PUL, och du har rätt att få ta del av uppgifterna samt att få dessa raderade om du så önskar.
Skulle något villkor befinnas ogiltigt enligt vad som gäller enligt svensk eller EU rätt ska detta inte innebära att köpvillkoren i sin helhet blir ogiltiga utan det ogiltiga villkoret ska i så fall ersättas med likvärdig lagenlig text.
Övergiven kundvagn Om du har lagt varor i kundvagnen utan att fullfölja köpet, e-postar vi en kom-ihåg-lista till dig över de produkter som du lagt i kundvagnen, förutsatt att du:
prenumererar på vårt nyhetsbrev,
eller är registrerad kund hos oss,
eller har angett din e-postadress hos oss på annat vis.
Detta är en extra kundservice för att göra ditt köp hos oss så smidigt och enkelt som möjligt. Du kan när som helst återskapa kundvagnen med alla varorna i eller låta bli. Du behöver således inte agera om du ej önskar fullfölja köpet.
Pris och tillgänglighet på produkterna baseras på tidpunkten då du la produkterna i kundvagnen. Vi förbehåller oss rätten att ändra priserna något i samband med olika kampanjer med utlöpsdatum. Produkterna kan också ha sålts slut.
Priser Alla priser som anges är i svenska kronor exklusive moms, för närvarande 25% . Alla varor säljs var för sig, även om det finns flera varor på en bild, säljs de styckevis om det inte uttryckligen står i varubeskrivningen att de säljs i par eller i set.
Minimiorder Det finns inget minsta beställningsvärde, alla beställningar är således välkomna!
Betalning Du kan välja mellan följande betalningssätt:
* Swish: Swisha gärna din betalning! Så snart vi har pengarna på vårt konto, skickar vi din beställning. Vårt swishnr är: 123 072 62 08. Vid ev retur, betalar vi tillbaka till ditt bankkonto då vi inte kan swisha returer i och med att vi har ett företagsswishnr och inget ”mobilswishnummer”.
* Förskottsbetalning: Pengarna ska sättas in på bankgironr: 5984-1221. När pengarna finns på vårt konto skickar vi varorna som är beställda. Kom i håg att ange ditt namn och ordernummer! Vi skickar dina varor så snart din betalning är registrerad på vårt konto. Detta tar ca. 2-3 bankdagar från betalningstillfället.
* Faktura: Få en räkning med i paketet och betala inom 14 dagar. OBS! Fakturan är vidhäftad bakom din orderbekräftelse/kvitto! I och med vårt samarbete med företaget Klarna AB och deras tjänst ”Fakturera mig” kan du välja att få en räkning skickad med i paketet med dina varor. En administrationsavgift om 35,- tillkommer. För att du ska kunna använda denna tjänst måste du ange ditt personnummer. Förutsättningen för att du som privatperson ska kunna handla mot faktura är att du är registrerad i folkbokföringsregistret i Sverige och att du har fyllt 18 år. Leveransadress för dina varor måste vara samma adress som den du är folkbokförd på. Du får heller inte ha några tidigare betalningsanmärkningar. Fakturans betalningsvillkor är 14 dagar netto. Vid försenad betalning utgår påminnelseavgift med 60,- samt dröjsmålsränta med 2% per månad. Om du väljer att betala mot faktura tar vi ut en administrationsavgift på 35,-. Vill du veta mer om faktura eller se om din betalning registrerats kan du gå in på hemsidan www.klarna.se.

* Hämta på lagret: Vid hämtning av varorna i butiken hör vi av oss när dina varor står färdigpackade. Du hämtar varorna under lagrets ordinarie öppettider, se flik Öppettider hittar du i menyn på första sidan. Tänk på att distanshandelslagen då ej är gällande utan det är öppet köp i en vecka enligt de villkor som gäller för ett vanligt butiksköp. Välj förskottsbetalning så kan du välja att betala kontant eller mot kort i butiken. Varan är reserverad till dig i en vecka.

Leverans Beställningar inkomna innan kl 11.00 skickas normalt samma dag om det är mot faktura eller kortbetalning. Normalt finns din beställning att hämta ut dagen efter att din order skickats från oss på DHLs utlämningsställen. Du får ett mail från oss i samband med att din order har skickats. Vår ambition är att alla varor du har beställt kommer att paketeras och levereras tillsammans. Om någon vara du har beställt är restnoterad, meddelar vi dig beräknad leveransvecka. Om någon produkt inte kan levereras inom 5 helgfria arbetsdagar meddelar vi dig detta för att ge möjlighet att godkänna senare leveransdag eller makulera beställningen. Varje försändelse får ett unikt nummer som används när du hämtar ut paketet hos ditt utlämningsställe. Anger du ditt mobilnummer i beställningen, skickas en sms-avi till din mobil. Annars skickas avin till den e-postadress som du angivet i din beställning.

Fraktkostnad Vårt fraktpris är 90,-. Beställer du varor för mer än 1500,-, bjuder vi på frakten. Detta justeras automatiskt i din beställning. Fraktpriset gäller endast för leverans inom Sverige.

Outlösta försändelser Det är upp till dig som kund att ange en giltig och korrekt leveransadress samt mobilnummer. Om vi av någon anledning får tillbaka ett paket som ej hämtats ut och går i retur till oss förbehåller vi oss rätten att debitera en avgift på 400,-, oavsett köpesumma, för att täcka våra administrativa kostnader, frakt och returfrakt.

Leverans till utlandet Vi skickar gärna varor även utanför Sveriges gränser mot kortbetalning. En fraktkostnad om 179,- tillkommer för er i Norge, Danmark, Island och Finland. Ev tullavgift betalas av mottagaren.

Garantier Skyltex AB följer naturligtvis konsumentköplagen och lämnar minst 6 månaders garanti på alla produkter. I de flesta fall lämnar vi samma garantier som vi får från leverantörerna av våra varor. Dvs oftast 1 år. Denna garanti gäller inte vid: – Olyckshändelse efter det att du har fått varan. – Vanvård. – Onormal användning av varan. – Om du låtit bli att följa skötsel- och serviceanvisningar. Enligt konsumentköplagen kan du även alltid reklamera tillverkningsfel på en vara upp till tre år efter köpet.

Byten Du har full bytesrätt av våra varor inom 30 dagar från det att produkten mottogs, även om förpackningen öppnats, men det förutsätter att den inte har använts och att den returneras i välvårdat skick i sin originalförpackning. Vid byte av produkter står du själv för alla returkostnader exempelvis frakt. När du ska byta en vara skickas den till: Skyltex AB Mekanikervägen 8 14633 Tullinge. Med i försändelsen ska även frankerat returförsändelse finnas så att vi kan skicka din nya vara till dig. Observera att vi inte accepterar postförskott vid returer, så använd inte detta när du skall skicka tillbaka dina varor, eftersom de då de inte kommer att lösas ut. Du får således tillbaka varorna och din retur accepteras inte.

Reklamation Om någon vara är skadad när du öppnar paketet skall du göra en reklamation till oss, därefter ersätter vi dig på lämpligt sätt, antingen genom en ny likvärdig vara eller pengarna tillbaka. Du som kund har inte heller några kostnader för frakt i samband med detta utan vi betalar självklart dina fraktkostnader. Vid reklamation; kontakta oss via mail: info@skyltex.se och ange att det gäller en reklamation så hjälper vi dig på bästa sätt.

Konsumentköplagen/ARN ger dig rätt att reklamera en vara inom 3 år, under förutsättning att varan var felaktig vid leveranstillfället. Men vänta inte med att påtala felet utan gör det på en gång. Vid tvister som vi inte lyckas lösa tillsammans, rekommenderar vi att du vänder dig till Allmänna reklamationsnämnden. Vi följer alltid deras rekommendationer.

Ångerrätt Du har som konsument rätt att ångra ditt köp inom 14 dagar efter mottagandet, även om varan har öppnats, men det förutsätter att varan återsänds i välvårdat skick i sin originalförpackning. Är varan använd kommer vi att dra av den värdeminskning vi anser skälig, allt enligt Distanshandelslagen. Paketet skall packas med omsorg och klara av vardaglig posthantering i stora terminaler. Var därför aktsam när du returnerar varor till oss. Så snart vi mottagit dina returnerade varor återbetalar vi hela orderns värde vid full retur och varans värde om du väljer att returnera endast en del av din order, inom 10 dagar till det konto du angivit. Hör av dig till oss så hjälper vi självklart till med dina frågor. När du ska returnera en vara du ångrat köp av skickas den till: Skyltex AB Mekanikervägen 8 14633 Tullinge. Medskickat i din retur måste finnas ditt namn, adress samt information om hur vi kan betala tillbaka dina pengar. Observera att vi inte hämtar ut paket som skickas med Schenker Privatpaket då detta är en tjänst endast mellan privatpersoner, ej heller postförskott. Observera att ej avhämtad försändelse INTE gäller som retur eller ångrat köp – du måste alltid hämta ut ett beställt paket, därefter går det bra att returnera det.

Kundtjänst Du når oss lättast via mail via e-mail info@skyltex.se eller per telefon: 08-18 62 22, mellan kl 9.00 – 12.00, måndag-fredag. Vi besvarar inkomna mail rörande beställningar inom 24 h.

Miljö Vi försöker i möjligaste mån minimera vår påverkan på miljön. Därför försöker vi så långt det är möjligt att återanvända de kartonger och emballage som medföljer våra inleveranser.

Övrigt Minderåriga (under 18 år) för ej genomföra köp utan målsmans godkännande. Skyltex.se reserverar sig för slutförsäljning och ev tryckfel samt ändringar av teknisk data som ligger utanför vår kontroll. Vi kan inte garantera att de färger som visas på webbplatsen exakt återger de färger som produkten har i verkligheten. Hur färgen återges beror på inställningar i din dator. Alla varor förblir vår egendom tills full betalning erlagts. Alla bedrägeriförsök och falska beställningar polisanmäls med rättslig följd.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –

Skyltex AB Mekanikervägen 8 146 33 Tullinge org.nr 556718-6167

Shopping cart

0
image/svg+xml

Inga produkter i varukorgen.

Continue Shopping